Da jeg var liten var spaghetti en egen rett, og jeg husker jeg ble utrolig skuffa første gang jeg smakte spaghetti i Italia; den tynne, pysete bolognesesausen kunne ikke måle seg mot mammas kraftige kjøttsaus.
Dette er sånt sett ikke spaghetti, men en syrlig, frisk og litt annerledes pastarett hvor spaghetti passer veldig bra, og som er best lettere avkjølt.
Oppskrift til to
2 kyllingfileter
1/2 rødløk
1 liten paprika
10 cherrytomater
1 ts gurkemeie
1 ts granateplekrydder / paprikakrydder
salt
pepper
Dressing
1 fedd hvitløk, finhakket
saften av 1 lime
1 rød chili
1 ts fennikelfrø
1 ts spisskummen
1 ss basilikumolje
1 neve basilikum, grovhakket
1 ts salt
Sånn kan det gjøres
Stek kyllingfileter raskt på begge sider krydret med gurkemeie, granateplekrydder eller paprikakrydder, salt og pepper. Etterstek i ovnen med en klatt smør på 200 grader i 12-15 min.
Kok spaghetti og avkjøl under rennende, kaldt vann. Bland ingrediensene til dressingen. Del cherrytomater i to eller fire, grovhakk paprika og rødløk, og bland med spaghetti og dressing. Server med lun kyllingfilet i skiver.
REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
for 20 timer siden
Åhh dette ser utrolig godt ut:) skal absolutt prøves ut:)
SvarSlettPrøv ut og gi meg tilbakemelding på resultatet!
SvarSlett