tirsdag 2. november 2010

Bøyd kylling

Et forsøk på denne oppskriften fra LCHF-bloggen. Forsøket var forsåvidt vellykket, men den ble liksom aldri flat, mer bøyd. Smaksmessig derimot, smaksmessig var dette så godt som en enkel kyllingfilet kan bli. - Utrolog god idé å stappe masse velsmakende ost og skinke på de ellers så pregløse filetene.


Jeg brukte strandaskinke, gorgonzola, parmesan og grønn pepper. Kyllingen ble stekt et par minutt på hver side, og deretter videre i ovnen 10-12 min. Til de bøyde kyllingene hadde jeg stekte gresskarbåter (vendt i diverse krydder og stekt 25 min på 200 c) og karamelliserte grønnsaker (squash, sjalottløk og paprika stekt med salt, pepper og sukker). Meget bra, takk for tipset Frida!

1 kommentar:

  1. Og jeg som var så spent på hva bøyd kylling var for noe gøy :D Jeg liker ostevalget ditt! Tror det må bli gorgonzola på meg også neste gang.

    SvarSlett