søndag 2. mai 2010

Tyrkisk mat- og håndverksmesse

Det beste med Oslo, sett fra en innflyttet vestlendings perspektiv, er mangfoldet. Hele verden er representert i én og samme by, det nærmeste vi kommer Los Angeles i Norge.


Denne helgen er det Tyrkisk mat- og håndverksmesse på Lakkegata Skole, en årlig begivenhet, bare et par steinkast hjemmefra for min del. Et stort utvalg varmmat, kaker, kaffe, tørrvarer, tekstiler og annet håndverk er tilgjengelig. Dette er en glimrende mulighet for å smake autentisk tyrkisk mat, og de nystekte, hjemmelagede børekene er virkelig verdt turen i seg selv.


Jeg ramlet innom ved en tilfeldighet på lørdagen, og måtte vende tilbake med kamera og mer kontanter på søndagen.


Matmessen er åpen også mandag, så alle som er interessert i mat og bor i Oslo burde svinge innom etter jobb.


Man kan spise på langbord på stedet, eller ta med maten og sette seg i Botanisk hage. Snømagnoliaen er forresten akkurat såvidt begynt å spire...

3 kommentarer:

  1. Takk for en fin artikkel,har nettopp kommet hjem og måtte titte innom.Som du skriver er det fortsatt mulighet får De som ikke hadde mulighet til å komme innom.

    SvarSlett
  2. Jeg har vært på messe, anbefaler alle andre også,Spesielt børek og adana kebab er nydelig.
    Takker mye på artikkelen.

    SvarSlett
  3. Messen pågår for fullt i år også så alle er velkommen.

    Er åpent tom mandag 6.juni.

    SvarSlett