tirsdag 12. oktober 2010

Bortsch - suppehøsten fortsetter

Bortsch. - Veldig vanskelig å skrive, veldig lett å lage. Det krever en del skrelling, og det kan være greit å bruke forkle, men vanskelig er det ikke. Her er oppskriften fra forrige kuldeperiode. Ok, litt tafatt å resirkulere egne oppskrifter, men tenk på det som en påminnelse; høsten er her, og det er tid for billige, fargerike og smakfulle supper. Så pakk vekk salaten og sett på gryta!


Fersk fiken hører også høsten til, og med blomsterhonning fra Løvjomås Bigård forvandles frukt til dessert.

2 kommentarer:

  1. Så spennendes:)
    Har aldri smakt den suppen før, men har alltid hatt lyst til å prøve. Nå skal jeg prøve ut din oppskrift! takk for at du deler:)

    MVh siv anita

    SvarSlett
  2. Elsker suppe, elsker rotfrukter, men vil prøve noe nytt. Denne høres spennende ut!

    SvarSlett