onsdag 12. januar 2011

Ett år etter

Da har det faktisk gått ett år siden jeg, spontaninspirert av Vaffelhjerte og Trines mektige matblogg, hoppet to meter stille lengde inn i de sosiale mediers verden og startet denne bloggen. Hva har dette ført til? Jeg har fått (enda) større bevissthet rundt hva vi spiser, jeg har fått (enda) sterkere motivasjon til å prøve ut nye ting og ikke minst har jeg oppdaget en stor, voksende verden av kreative og dyktige amatører; matlagere, skribenter og fotografer.

Jeg skal ikke lage noen big deal ut av dette; NokEnMatblogg er ingen institusjon i norsk gastronomi, og verden ville klart seg helt fint uten. En del lesere er det likevel. Noen ramler tilfeldig innom, andre vender stadig tilbake. Det gjør det interessant, det gjør det fortsatt gøy å legge ut innlegg og det setter jeg pris på!

Nå har nokenmatblogg fått sin egen twitterkonto. Jeg vet ikke helt hva som foregår på twitter, men det er det vel egentlig på tide å finne ut av. Telegram skal visst være på vei ut...

Over til noe annet... Jeg er meget fornøyd med denne nyervervelsen:


En stor, tung pastalager. Nå har jeg ingen unnskyldning, det skal lages hjemmelaget pasta. Dukker det ikke opp et blogginnlegg innen relativt kort tid som viser hvordan det gikk Da Werner lagde pasta er det nærliggende å anta at det ikke gikk spesielt bra!

To be continued...

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med jubileet! Skal prøve å få sendt et telegram også. Neste skritt blir vel videoblogg?

  SvarSlett
 2. Da jeg så bildet første gang så trodde jeg du hadde kjøpt tidenes massive utegrill, men synet kan bedra. Pastamaskin er fett, har lyst til å kjøpe det som tilbehør til kitchenaiden.
  Det jeg vil se deg lage på bloggen nå er Ravioli, utfordringen er satt, tar du den?

  SvarSlett
 3. Det er en pastamaskin som sikkert har grill funksjon også:) Ravioli coming up (om ikke alt for lenge)!

  Videoblogg Torbjørn... Det er du som jobber i tv, ser du en kameramann med hendene i lomma så er det bare å senda han over:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vel overstått ettårsdag! Jeg er jo en av disse stadig tilbakevendende leserne. Du skriver godt og har noen absolutte perler av noen oppskrifter. Så jeg håper inspirasjonen og motivasjonen holder seg i noen år til :)

  SvarSlett
 5. Frida; Ros fra flinke "kollegaer" veier tungt, takk!

  SvarSlett