NokEnMatblogg

...om mat, vin og andre viktige ting.

søndag 8. mai 2011

NokEnMatblogg tar kveld!

›
Jeg har bestemt meg for legge NokEnMatblogg på hylla. I løpet av halvannet år har jeg skrevet mange innlegg, fått mange kommentarer og mor...
18 kommentarer:
torsdag 5. mai 2011

Bacalao - Helgetorsken!

›
Jeg elsker bacalao. Joda, jeg vet at bacalao / baccalà / bacalhau rett og slett betyr torsk, og selv om jeg forsåvidt elsker torsk, mener ...
4 kommentarer:
mandag 2. mai 2011

Saltbakt sjøørret

›
En fisketur sammen med en kompis ga et par små sjøørreter, begge under minstemålet på 35 cm. Den ene svømmer fortsatt videre et sted i Oslo...
5 kommentarer:
fredag 29. april 2011

Ukens vin - La Cabotte Cotes du Rhône Colline

›
Selv om våren endelig er kommet til Sør-Norge, er det fortsatt rødvin som frister når kvelden senker seg. Ukens vin er en franskmann, fra Rh...
onsdag 27. april 2011

Husets blåskjellsuppe

›
Blåskjell fortjener litt skryt. Et oppdrettsprodukt uten nevneverdige negative konsekvenser, hvor prisen alltid er lav, tilgjengeligheten o...
3 kommentarer:
torsdag 21. april 2011

Fisketur på Fjon

›
Jeg mener ikke å fornærme noen, men Oslofjorden er bare en fjord helt til du opplever en skikkelig fjord, slike man gjerne finner på Vestl...
3 kommentarer:
tirsdag 19. april 2011

Grillet lammelår og grillet pizza - Det funker!

›
Årets påske tilbringes i Haugesund, og vi inviterte til grillfest. Værmessig er det litt uortodoks å planlegge grillfester i Haugesund, og ...
5 kommentarer:
torsdag 14. april 2011

Vårlig salat - Med kylling, kikerter og et godt glass vin!

›
Det var da virkelig vår for noen dager siden var det ikke? Her er en vårlig middagsrett. Faktisk en restemiddag, med refried kylling, kike...
tirsdag 12. april 2011

Trattoria Popolare - Velkommen til nabolaget!

›
Vi har fått en ny nabo, en italiensk trattoria med tilhørende vinbarkonsept, i lokalene til gamle Schous Bryggeri. I fjor åpnet Oslos ku...
lørdag 9. april 2011

Fredagsmat fra Matfryd - Kyllinglår

›
Siste dag med middag fra Matfryd. Her er oppskrift og en liten sluttevaluering. Ovnsbakte kyllinglår med potetbåter og grønnsaker 1 pk ...
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Bildet mitt
Werner
Dette er en klisjé fra et matvrak og et vinsvin. Velkommen!
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.