tag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post940708857532185983..comments2023-07-05T16:47:03.465+02:00Comments on NokEnMatblogg: Pølsefest!Wernerhttp://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-29397466756423838252013-03-26T15:00:03.964+01:002013-03-26T15:00:03.964+01:00Tarm får en fra de fleste slakterforretninger som ...Tarm får en fra de fleste slakterforretninger som lager pølser selvAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-81396216624221300412012-03-06T14:12:07.064+01:002012-03-06T14:12:07.064+01:00Tror man bare kan brenne skjøtene i stedet for å b...Tror man bare kan brenne skjøtene i stedet for å bruke hyssing.<br />Krever dog sikkert spesiell teknikk.<br /><br />Tarm får man fra slakterier regner jeg med. Man må bare ta en<br />telefon eller tre.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-50837166596505429822011-11-08T17:33:56.438+01:002011-11-08T17:33:56.438+01:00Hvor kan man kjøpe grisetarm?Hvor kan man kjøpe grisetarm?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-82266373069281953882010-08-29T21:02:55.045+02:002010-08-29T21:02:55.045+02:00Fantastisk! Da må man vel strengt tatt ha et stabb...Fantastisk! Da må man vel strengt tatt ha et stabbur å ha alle pølsene?Torbjørnnoreply@blogger.com