tag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post5991506201758343135..comments2023-07-05T16:47:03.465+02:00Comments on NokEnMatblogg: Ribbe - mer enn flintsteik med hjelm!?Wernerhttp://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-87771715874887677872010-12-01T21:21:47.604+01:002010-12-01T21:21:47.604+01:00Se der du.
Minn meg på å kontakte han du kjøpe gr...Se der du. <br />Minn meg på å kontakte han du kjøpe grisen av, føler jeg fortjener litt provisjon. Ellers nydelig å se at du disker opp med ribbe, det er jo så fantastisk. Jeg gleder meg sånn til jula da jeg kan spise det hver dag. Jippi.<br />:-)Espen Nersveenhttp://heiamat.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-48748637331438366732010-12-01T20:15:49.366+01:002010-12-01T20:15:49.366+01:00Tynnribbe eller familieribbe... det var ribbe, fra...Tynnribbe eller familieribbe... det var ribbe, fra en lykkelig familie griser som bor idyllisk til et eller annet sted i fjellheimen. Jeg er skeptisk til alt som selges som famile-et-eller-annet, så jeg ville gått for tynnribbe. Kålen gjør seg selv, veldig enkelt, veldig godt. Og ved å lage det selv så kan du lage to forskjellige smaker!Wernerhttps://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-10117376205078329982010-12-01T17:25:12.504+01:002010-12-01T17:25:12.504+01:00Perfekt, jeg skal lage ribbe 11. desember, så da e...Perfekt, jeg skal lage ribbe 11. desember, så da er det jo bare å følge oppskriften. Er dette tynnribbe eller? Frekt å lage kålene selv, blir det bedre enn de på pose eller? heheTorbjørnnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-56098760860641725152010-11-30T22:28:58.966+01:002010-11-30T22:28:58.966+01:00Hei Marius, det finnes absolutt verre ting enn mat...Hei Marius, det finnes absolutt verre ting enn mat en kan være litt over middels interessert i når en er 20 år! Det er med ribbe som med det meste annet, det finnes mange veier til Roma, og Hellstrøm pleier å vite hvilken vei en bør velge:) <br /><br />Kjøkkentjeneste; test ut ribbe før jul, men spar pinnekjøttet til julaften!Wernerhttps://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-13887339670119558962010-11-29T23:40:05.546+01:002010-11-29T23:40:05.546+01:00Hei Werner. Jeg må innrømme en ting, jeg har aldri...Hei Werner. Jeg må innrømme en ting, jeg har aldri laget ribbe før - det har jeg alltid overlatt til andre i familien. Og selv om jeg er fra ribbeland, er det pinnekjøtt jeg egentlig foretrekker. Men dette inspirerte meg til å teste ut en ribbemiddag før jul også. Thanks![kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-18787792753230665632010-11-29T21:00:43.912+01:002010-11-29T21:00:43.912+01:00Hei, først vil jeg bare si at det er en veldig art...Hei, først vil jeg bare si at det er en veldig artig blogg du har! Ufattelig mye god mat, men den, sammen med andre matblogger ødelegger litt av eksamenslesningen min! men nok om det!<br />Nå nermer det seg jul og ribbe er vell det beste som finnes rundt juletider! Jeg er litt over middelsintresert i mat til å være 20 år, og jeg laget julemiddagen forrige jul, og en ribbemiddag en søndag for 3 uker siden. Jeg fant en ribbeoppskrit av Eyvind Hellstrøm (enkle og perfekte menyer) som i tillegg til fantastisk svor, gir en så saftig ribbe at det nesten ikke trengs saus(selvom man selvfølgelig har saus til). Men isteden for denne opphøyningen under ribben, legger man den 1 time med svoren ned, i litt vann. 1 time opp(180 grader) også siste halvtimen tar man den ut hvert 5 min og øser med vann/ribbesjy. Kanksje et par min på grill for å få den siste sprøheten på svoren(det var jeg nødt til ihvertfall). Dette blir sinnsykt godt, anbefales av en ribbeelsker! <br /><br />God jul, mvh Marius!Anonymousnoreply@blogger.com