tag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post2025602851024862719..comments2023-07-05T16:47:03.465+02:00Comments on NokEnMatblogg: Supertrendy brød!Wernerhttp://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-11805190743810319062011-02-25T09:40:22.102+01:002011-02-25T09:40:22.102+01:00Feil i oppskrift på supertrendy brød!!! Noen reage...Feil i oppskrift på supertrendy brød!!! Noen reagerte på at deigen ble så tørr... Ikke rart, ettersom jeg hadde skrevet 800 gram der jeg mente 8 dl! Sorry! Om noen har prøvd og ikke fått det til, det er ikke deg det er noe gale med, det er meg:)Wernerhttps://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-12583099046989583972011-02-20T15:50:29.301+01:002011-02-20T15:50:29.301+01:00Det kan bekreftes at brødet smaker meget bra! Perf...Det kan bekreftes at brødet smaker meget bra! Perfekt reste-frokost i dag...Øysteinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-80298007302642165432011-02-20T10:30:32.212+01:002011-02-20T10:30:32.212+01:00Takk for tips og veldig hyggelige tilbakemeldinger...Takk for tips og veldig hyggelige tilbakemeldinger. Nå har jeg laget brød på denne måten to ganger til; Et litt grovere, 8 timer heving, 1,5 timer etterheving. Og et olivenbrød (hvete), 5 timer heving, 2 timer etterheving. Ingen knaing, perfekt resultat begge ganger!Wernerhttps://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-49874414248937168212011-02-19T18:53:00.454+01:002011-02-19T18:53:00.454+01:00Hei. Jeg har heller ikke prøvd dette brødet enda, ...Hei. Jeg har heller ikke prøvd dette brødet enda, men har planer om å få gjort det iløpet av kommende uke. Jeg baker endel, og bruker tørrgjær og kald væske i brødene. Lager dem ferdig i formene med en gang, og setter formene i kjøleskapet til neste dag. Hvis du bruker fersk gjær tror jeg du må halvere gjærmengden.<br />Så vil jeg samtidig få takke for en fantastisk flott blogg. Det er godt at det finnes noen som gidder å bruke så mye tid og energi på å inspirere oss andre!Hannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-42212496431082876462011-02-18T15:08:18.159+01:002011-02-18T15:08:18.159+01:00Jeg har faktisk ikke lagd dette brødet enda, men d...Jeg har faktisk ikke lagd dette brødet enda, men det kommer vel snart hos meg og. :-)<br />Om du skal kjøpe bakebok så må du kjøpe Morten Schakenda sin, om boller og brød og tilfeldigheter fra bakeriet i lom.<br />Kjempebra, lærerik og omfattende. Lagde kanelbollene derfra nylig og de ble verdensbeste.Espenhttp://heiamat.nonoreply@blogger.com