tag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post1293683836757852602..comments2023-07-05T16:47:03.465+02:00Comments on NokEnMatblogg: FiskekraftWernerhttp://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-77714185791537013412010-01-29T08:41:01.212+01:002010-01-29T08:41:01.212+01:00joda, det er viktig å ikke koke bein etc for hardt...joda, det er viktig å ikke koke bein etc for hardt og for lenge. - det er lite å hente på det rent smaksmessig, og krafta kan få en fæl konsistens (jeg antar pga stivelse i bein osv?). men en liten time med småputring er ingen fare, og akkurat passe tid til å gjøre klar resten av middagen.<br /><br />bergylte (stekte fileter) smakte jeg for første gang i jula. - hvit fisk av kanonkvalitet, helt klart undervurdert.Wernerhttps://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7958040603884602857.post-89698125848778901622010-01-28T13:03:30.117+01:002010-01-28T13:03:30.117+01:00Har alltid blitt fortalt at fiskekraft ikke skal k...Har alltid blitt fortalt at fiskekraft ikke skal kokes mer enn 30min? Men tar deg på ordet og prøver litt lenger neste gang.<br /><br />Et tips til sommerkveldenes kraftkoking er Bergylte! Gir god smak og delikate, små fettperler i suppen ;)<br /><br />Hilsen Frøken HetlandAnonymousnoreply@blogger.com